Oldalak

2012. június 21., csütörtök

EPERBÖR




Ettetek már "eperbört"? Mert én még nem, söt,életemben elöször a napokban láttam róla egy fotót,utána elolvastam hogyan készül és kedvet kaptam rá;)

Recept:



12 megjegyzés:

  1. Kedves Erika!

    Nagyon jól hangzik ám és nekem is többféle hasonló receptem, csak az a sok-sok óra aggaszt kicsit... Nem túl drága az, ha a sütö 6-8 órán keresztül bevan kapcsolva??
    Mindenesetre kíváncsian várom, hogy Neked hogy sikerül és ízlik! :-)

    Üdv, Krisz! :-)

    VálaszTörlés
  2. Szia kedves Krisz:) Egész jól sikerült,ízleni is ízlik, az illata meg fenomenális!!!
    A sütö 50-60 fokon volt bekapcsolva,nekem már gyakorlatom van a több órás sütésben,probléma mentesen ment ez is.

    VálaszTörlés
  3. De erdekes Erikam, soha nem hallottam meg rola.... biztos finom lehet.... hogy miket ki nem talalnak manapsag??? :-)

    VálaszTörlés
  4. Szia Erika!

    Tavasszal a vásárban találkoztunk először gyümölcsbőrökkel. Több, különböző fajta volt, alma, eper, barack, szilva. Nagyon finom volt mind!

    VálaszTörlés
  5. Enni? Most hallottam róla először. :)

    VálaszTörlés
  6. Erikám,fantasztikus ötlet és egészségesebb mint a gumicukor;)

    VálaszTörlés
  7. Márti,nekem teljesen új dolog,de ízlett,szerintem kipróbálom más gyümölcsböl is.

    VálaszTörlés
  8. MJ,én sem láttam még soha,hallani sem hallottam róla,kár,mert már akkor eddig is elkészíthettem volna,nagyon finom!

    VálaszTörlés
  9. Ez egy nagyon jó bőr! :-)) Ki fogom próbálni, mert már máshol is láttam. Itt úgyis jön az eső, jól jön a hidegben a meleg sütő.

    VálaszTörlés
  10. Eperbőrről, sőt gyümölcsbőrről sem hallottam még soha. A gumicukrot az unokáim nagyon szeretnék, de nagyon ritkán kapnak, most van egy új változat, ami állítólag gyümölcsből készül. Szerintem igencsak fogakat rohasztó egy cukorka.
    De ezt a finomságot ki kell próbálni, isteni lehet!:)

    VálaszTörlés
  11. Tücsi,tényleg nagyon finom és az édesítést mindenki a maga ízlésének megfelelöen szabályozhatja.

    VálaszTörlés