Oldalak

2009. szeptember 9., szerda

JUHFETA KRÉM



Fantasztikusan finom baguette-el, vagy bármilyen más kenyérrel, vagy egyszerüen csak dipnek.

Hozzávalók 2 személyre:

1 fokhagymagerezd , 5 deka fekete, magozott olivabogyó, 10 deka juhfeta, 10 deka krémes joghurt, 3 ek. tejszín, 4 ek. apróra vágott petrezselyem, 2 tk. szintén apróra vágott kakukkfü 2 tk. reszelt citromhéj, bors, 1/ 2 tk. cukor,só

A juhfetát az oliva kivételével a többi hozzávalókkal püréztem. A végén adtam hozzá az aprított fekete olivát.

Egy részét tálkában tálaltam, a többivel megtöltöttem pár sült, hámozott, piros színü paprikát, majd szeletelve tálaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése