Oldalak

2009. július 17., péntek

KECSKESAJTOS PIRITÓS


KECSKESAJTOS PIRITÓS

4 személyre

20 deka kecskesajt, camembert jellegü, 25 deka paradicsom, 8 szelet baugette, 2 ek. balzsamecet,5 ek. olivaolaj,só, bors, 1/2 tk. méz

A baguette szeleteket egy tepsire tenni, 2 ek. olivaolajjal meglocsolni és 220 fokon 3-4 percig megpiritani. Szeletenként 2-2 szelet sajttal betakarni és még 5 -7 percre visszatenni a forró sütöbe a tepsit.
Közben a paradicsomokat megmosni, karikákra vágni és a balzsamecetes salátaöntettel leönteni, majd személyenként 2-2 szelet sajtos piritóssal tálalni. Kicsit csepegtettem a dresszingböl a sajtokra is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése