Oldalak

2009. április 25., szombat

CAPRESE HALFILÉ


CAPRESE HALFILÉ

2 személyre

20 deka paradicsom, 1 mozarella, 2 ek. olivaolaj, só, bors, 1 fokhagymagerezd, 32 deka halfilé, 2 ek. bazsalikom

A paradicsomot és a mozarellát kis kockákra vágni, egy edényben 1 és 1/2 ek. olajjal, sóval, borssal összekeverni.

A fokhagymát félbevágni. Egy kis tüzálló tálat / 25 x 20 cm/ a fokhagymával bedörzsölni, 1/2 ek. olajjal kikenni.

A halfiléket 4 részre vágni,mindkét oldalukat sózni, borsozni, a formába fektetni.

A paradicsomos, mozarellás keverékkel befedni, a 180 fokos sütöben kb. 20 percig sütni, bazsalikomlevelekkel megszórva tálalni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése