Oldalak

2009. február 19., csütörtök

GÖRÖG FASÍROZOTT



GÖRÖG FASÍROZOTT/ essen &trinken/für jeden Tag

50 deka darálthús, 2 szelet toast kenyér, 3 deka zöld, magozott olivabogyó apróra vágva, 1 tojás, 2 fokhagymagerezd, 2 ek. paradicsompüré, 2-3 tk. Gyros füszer, só, bors, kb. 6 db. krémsajttal töltött, olajban eltett kis mini paprika

A toast kenyereket melegvízben beáztatni, majd jól kinyomni, apróra tépkedni.

A húst a tojással a paradicsompürével, az olivabogyóval, fokhagymával, füszerekkel és a kenyérrel jól összedolgozni.

Egy tepsit kiolajozni, majd a fele húsmasszát beletenni.

A kis, krémsajttal töltött paprikákat sorban rátenni és utána a maradék masszával beborítani.

200 fokon a legalsó sínen kb. 30 percig sütni, majd utána, a felvágás elött, 10 percig pihentetni.

alchri:Kevés piritott fenyömagot is tettem bele, héjában fött krumplit dobtam mellé és mentás, citromos joghúrtszósszal tálaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése