Oldalak

2009. január 25., vasárnap

CSIRKECOMBOK MEDITERRÁN ZÖLDSÉGEKEN


CSIRKECOMBOK MEDITERRÁN ZÖLDSÉGEKEN


6 személyre


10 darab csirkecomb, 2 padlizsán, 2 cukkini, 2 nagy hagyma, 2 piros színü paprika, 3-4 gerezd fokhagyma, olivaolaj, só, bors, oregano, citromlé

A csirkét sóztam, borsoztam. A zöldségeket megmostam vagy hámoztam, kis darabokra vágtam.

Egy nagy tepsibe öntöttem, füszereztem, meglocsoltam citromlével és olivaolajjal.

Ráfektettem a csirkecombokat, megint meglocsoltam olivaolajjal és lefedve a forró sütöbe / 220 fok/ toltam.

Kb. 45 percet sütöttem, majd levettem a fóliát róla.

Fólia nélkül még kb. 30-45 percig sütöttem, amíg a csirke böre ropogós nem lett.

Vadrizzsel tálaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése