Oldalak

2008. november 10., hétfő

TANDOORI CSIRKECOMBOK


TANDOORI CSIRKECOMBOK

9 darab csirkecomb, só, fél liter joghúrt, 4 ek. ecet, 4 ek. olaj, 2 tk. curry, 2 tk. só, 2 tk. gyömbér, 2 tk. koriander, 2 tk. kurkuma, 2 tk. római kömény, 2 tk. garam masala, 2 tk. tandoori füszer

A csirkecombokat ketté vágtam, börüket eltávolítottam. Bevagdostam, sóztam. A joghúrtot az ecettel, olajjal és a füszerekkel összekevertem, majd a combokat alaposan bekentem vele. 24 órán át a hütöben lefedve pácoltam.
A sütöt 200 fokra felmelegítettem, majd a combokat a joghúrttal együtt,,nyitva, kb. 1 órát sütöttem, közben egyszer megforgattam.
Paradicsomos uborkasalátával és indiai naan kenyérrel tálaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése