Oldalak

2008. május 26., hétfő

Tepsis tarja


Tepsis tarja


5 vékony szelet tarja, 6 szem krumpli, 3 szál vastag sárgarépa, 3 hagyma, 6 szelet füstöltsonka, só, bors, mustár, köménymag, fehérbor, olaj


A húsokat megkentem mustárral, sóztam, borsoztam, megszórtam köménymaggal. A krumplit, a répát és 1 hagymát megpucoltam, kis kockákra vágtam, a sonkát szintén, majd mindent összekevertem, füszereztem, egy kevés olajat öntöttem rá. Ezt a keveréket beleöntötem a tepsibe, ráfektettem a húsokat, a tetejükre karikáztam a maradék 2 hagymát, öntöttem bele egy kevés fehérbort és szorosan lefedtem alufóliával.


A forró sütöben kb. 1-1 1/2 óráig sütöttem, majd fólia nélkül pirítottam kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése