Oldalak

2008. május 20., kedd

Rebarbara rétes


Rebarbara rétes

40 deka rebarbara, 6 deka vaj, 9 deka zsemlemorzsa, 6 deka cukor, 1 van. cukor, fahéj, 6 deka vaj a kenéshez, 1 csomag kinyújtott levelestészta / 25 x 45 centi kb. /

A rebarbarát megmostam és nagyon vékony szeletekre vágtam, megszórtam a cukorral, van. cukorral, kicsit állni hagytam.

A morzsát a vajon megpiritottam.

A levelestésztát kitekertem, megkentem a másik 6 deka vaj felével, majd megszórtam a morzsával. Ráöntöttem a rebarbarát és óvatosan feltekertem. Megkentem a maradék vajjal és 180 fokon pirosra sütöttem, kb. 30 percet. Porcukorral megszórva tálaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése