Oldalak

2008. május 27., kedd

Narancsos tiramisu


Narancsos tiramisu


10 deka babapiskóta, 25 deka mascarpone, 12,5 deka krémtúró, 3 narancs, 5 ek. Campari, 3 ek. porcukor, 3 ek. barnacukor
2 narancsot meghámozni, úgy, hogy a fehér héja is eltünjön,hosszában negyedelni, majd kis cikkekre vágni. A 3. narancsot alaposan megmosni és 1 kk. héjat lereszelni utána kettévágni és a levét kifacsarni.
A babapiskótát egy kb. 25 centis átméröjü /vagy 25 x 15 centis /tálba sorakoztatni, a Camparis narancslével meglocsolni.
A narancsszeletekkel beborítani. A mascarponet a túróval, porcukorral, reszelt narancshéjjal összekeverni és rásimítani. 1 órát a hütöben állni hagyni, majd a barnacukorral megszórva tálalni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése